Perfekt til hjemmepleje

Akut Kit Taske
Akut Kit Taske med pumpe og udvalg af Levabo lejrings produkter.

Vores produkter kan virkelig gøre en forskel.

De innovative lejringsprodukter fra Levabo® er udviklet i samarbejde med ledende sårsygeplejersker. Produkterne har en lang række fordele i forhold til konventionelle lejrings-produkter.

Ved anvendelse af Levabo®’s lejringsprodukter har man den fornødne lejringspude ved hånden, til effektiv tryksårsforebyggelse. Produkterne er en-patient, oppustelige lejringspuder som efter brug bortskaffes. Produkterne fylder meget lidt, både på depotet, og er et let transportabelt sortiment i Levabo®’s Akut Taske, som er udviklet til formålet.

Disse fordele kommer i særdeleshed til udtryk i hjemmeplejen. Som hjemmeplejer har man med Levabo®’s produkter således mulighed for at starte en effektiv tryksårs-forebyggende indsats tidligere, billigere og nemmere end ved anvendelse af konventionelle lejringsprodukter. Allerede ved mistanke om risiko for tryksår kan hjemmeplejeren øjeblikkeligt lejre optimalt, og dermed undgå unødige lidelser for borgeren, og spare sundhedsvæsenet for efterfølgende betydelige udgifter til behandling af tryksår.

Produkterne er multifunktionelle og kan med fordel anvendes i de fleste lejringssituationer.
En-patient brug sikrer høj hygiejne.

Se hvad du kan spare

Der er mange penge at spare på forebyggelse af tryksår. Vi lever i en verden hvor der bliver flere ældre, flere diabetikere og flere overvægtige, der vil komme flere tryksår hvis de ikke forebygges. Læs mere om hvad det koster og tjek dine egne tal i Levabo’s kalkulator.